Updates

 

Beste autovrienden en -vriendinnen

Na enkele jaren van afwezigheid willen we de traditie van de BCT Trophy dit jaar weer oppakken. Er is inmiddels een nieuw bestuur aangetreden.

Deze ‘frisse jongens’ hebben het nodige voorwerk gedaan voor de editie ’24. Om echter de nodige acties en reserveringen te kunnen doen, zijn we een indicatie nodig van het te verwachten aantal equipes aan de start. Vandaar onze vraag of je deel zou willen nemen aan deze hernieuwde BCT Trophy.

Het betreft een tweedaagse rit op 28 en 29 september 2024. Er is zowel een relax- als een sportklasse. De relax-klasse zal niet veel verder gaan dan de bekende bol-pijlrit met hier en daar een zoekfoto of vraag. Overzichtelijk, goed te doen en bovenal lekker genieten!

In de sportklasse wordt uiteraard een beroep gedaan op de inzet van zowel de rijder als de navigator. Met diverse ritelementen, o.a. ingetekende lijn, zoekfoto's enz.

Uiteraard wordt voorzien in lunch, diner en een hotelovernachting met genoeg ruimte voor de gezelligheid zoals die past in de traditie van de BCT-Trophy. Kortom, de organisatie stelt alles in het werk om er (wederom) een memorabel weekend van te maken!

Foto

De BCT-Trophy

DE BCT-TROPHY

In 2003 is de BCT Trophy begonnen als de Bartje Classic Toer Trophy. De BCT-Trophy  is een tweedaagse rit die oorspronkelijke startte vanuit Drenthe, met in de naam een verwijzing naar Bartje: ‘Ik bid niet veur brune bon’n’. Hoewel de naam nog steeds naar Drenthe verwijst, kunnen de startlocaties zich nu ook elders in het land bevinden.

We zoeken nl. altijd de juiste combinatie tussen een rit door een prachtige omgeving, fijne tussenlocaties en natuurlijk, hoe kan het ook anders, gezelligheid! En soms maakt dit dat we elders in het land starten.

De groep, maximaal 50 equipes, bestaat deels uit een enthousiaste, vaste kern die elk jaar van de partij is. Daarnaast verwelkomen we natuurlijk graag nieuwe rijders voor de BCT-Trophy!

 

Kiwanis Trofee

Naast de BCT Trophy wordt elk jaar de Kiwanis Trofee verreden. Voor meer informatie ga naar: http://kiwanistrofee.nl/kiwanis_assen.html