Fotos 2014

Wolvega - Lemmer - Hindeloopen - Sneek
Sneek - Easterein - Beetsterzwaag - Leek

 

Drukte, maar waar? Koe Boe Touren Oud vs. nieuw MG on tourLunch!

Annuleringsbericht

Beste rally rijders,
 
In de afgelopen weken hebben we als BCT-bestuur veel en zorgvuldig overlegd. De tekenen dat we in het weekend van de BCT Trophy door de corona perikelen heen zijn, lijken nog steeds niet gunstig. Helaas zien we ons dan ook genoodzaakt om zowel de Inloopmiddag, als de BCT Trophy op 18 en 19 april, niet door te laten gaan.
 
Er was al veel energie in de voorbereidingen gestoken. Daardoor ligt er nu een mooie route die al zo goed als klaar is en die houden jullie uiteraard tegoed! We hebben nl. besloten met de route van dit jaar de volgende BCT Trophy in het weekend van 17 & 18 april 2021 te houden. Noteer die data alvast in de agenda!?
 
Het is natuurlijk jammer dat de rally niet door kan gaan. Ook wij, als bestuur, beleven altijd veel plezier in het weekend! Aan de andere kant, laten we eerlijk zijn, er zijn ergere dingen. We hopen jullie hiermee voorlopig voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan gerust contact op. We zijn te bereiken via het e-mailadres bestuur@bcttrophy.nl.
 
Het inschrijfgeld van degenen die al hebben betaald, storten we natuurlijk terug. Daarover volgt nog bericht.

Met vriendelijke groet,
 
Het BCT-bestuur

Link