Contact

Stichting BCT-Trophy

Postbus 23

9400AA Assen

KvK: 04066947

Bank: T.n.v. Bartje Classic Toer, NL 33 ABNA 0537563199

 

Bestuur 
Rien Willems - Voorzitter 
Rene Willems - Secretaris/PR
Gert Hagen - Penningmeester

Contactpersoon
Gert Hagen
Email: bestuur@bcttrophy.nl

 

Beste autovrienden en -vriendinnen

Na enkele jaren van afwezigheid willen we de traditie van de BCT Trophy dit jaar weer oppakken. Er is inmiddels een nieuw bestuur aangetreden.

Deze ‘frisse jongens’ hebben het nodige voorwerk gedaan voor de editie ’24. Om echter de nodige acties en reserveringen te kunnen doen, zijn we een indicatie nodig van het te verwachten aantal equipes aan de start. Vandaar onze vraag of je deel zou willen nemen aan deze hernieuwde BCT Trophy.

Het betreft een tweedaagse rit op 28 en 29 september 2024. Er is zowel een relax- als een sportklasse. De relax-klasse zal niet veel verder gaan dan de bekende bol-pijlrit met hier en daar een zoekfoto of vraag. Overzichtelijk, goed te doen en bovenal lekker genieten!

In de sportklasse wordt uiteraard een beroep gedaan op de inzet van zowel de rijder als de navigator. Met diverse ritelementen, o.a. ingetekende lijn, zoekfoto's enz.

Uiteraard wordt voorzien in lunch, diner en een hotelovernachting met genoeg ruimte voor de gezelligheid zoals die past in de traditie van de BCT-Trophy. Kortom, de organisatie stelt alles in het werk om er (wederom) een memorabel weekend van te maken!