BCT-Trophy

BCT is de afkorting van Bartje Classic Toer. Ooit begonnen (de 1e rit was in 2002) als een toerrit voor klassieke auto's. Tegenwoordig kan er ook worden deelgenomen met bijzondere auto's, cabrio's en youngtimers.  

De BCT-Trophy heeft alles in zich om petrolheads een heerlijk weekend te bezorgen. Wisselende bestemmingen in binnen- en buitenland. Uiteraard via de mooiste routes en uitdagende stuurmanswegen. Goed hotel, Happy Hour, uitleg over de route, gezellig en prima diner (buffet) en natuurlijk gezellige borrelpraat. En last but not least: een groep mensen met een Bourgondische inslag. 

Je kunt kiezen uit de volgende niveaus en klassen:

  • Relax-tour: voor als je helemaal geen competitie wilt. Dit is de eenvoudigste versie van de BCT Trophy. Je volgt een eenvoudige bolpijl-rit zonder kaartleesfragmenten of wedstrijdelement. 
  • Toerklasse: je maakt kennis met kaartleestrajecten en bereikt toch relaxed en eenvoudig de bestemming. Je kunt ook kiezen voor een beetje competitie. De winnende equipe gaat met een beker naar huis.
  • Sportklasse: tijdens spannende kaartleestrajecten ben je gefocust op het klassement, misschien val je wel in de prijzen! Tussen de trajecten krijg je alle gelegenheid om de omgeving te leren kennen.
  • Oldtimer en Youngtimer klasse: we spreken van een oldtimer wanneer de bolide 25 jaar of ouder is. Of je nu in een oldtimer of een youngtimer rijdt, je kunt uit alle klasses kiezen!

Annuleringsbericht

Beste rally rijders,
 
In de afgelopen weken hebben we als BCT-bestuur veel en zorgvuldig overlegd. De tekenen dat we in het weekend van de BCT Trophy door de corona perikelen heen zijn, lijken nog steeds niet gunstig. Helaas zien we ons dan ook genoodzaakt om zowel de Inloopmiddag, als de BCT Trophy op 18 en 19 april, niet door te laten gaan.
 
Er was al veel energie in de voorbereidingen gestoken. Daardoor ligt er nu een mooie route die al zo goed als klaar is en die houden jullie uiteraard tegoed! We hebben nl. besloten met de route van dit jaar de volgende BCT Trophy in het weekend van 17 & 18 april 2021 te houden. Noteer die data alvast in de agenda!?
 
Het is natuurlijk jammer dat de rally niet door kan gaan. Ook wij, als bestuur, beleven altijd veel plezier in het weekend! Aan de andere kant, laten we eerlijk zijn, er zijn ergere dingen. We hopen jullie hiermee voorlopig voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan gerust contact op. We zijn te bereiken via het e-mailadres bestuur@bcttrophy.nl.
 
Het inschrijfgeld van degenen die al hebben betaald, storten we natuurlijk terug. Daarover volgt nog bericht.

Met vriendelijke groet,
 
Het BCT-bestuur

Link