BCT-Trophy

BCT is de afkorting van Bartje Classic Toer. Ooit begonnen (de 1e rit was in 2002) als een toerrit voor klassieke auto's. Tegenwoordig kan er ook worden deelgenomen met bijzondere auto's, cabrio's en youngtimers.  

De BCT-Trophy heeft alles in zich om petrolheads een heerlijk weekend te bezorgen. Wisselende bestemmingen in binnen- en buitenland. Uiteraard via de mooiste routes en uitdagende stuurmanswegen. Goed hotel, Happy Hour, uitleg over de route, gezellig en prima diner (buffet) en natuurlijk gezellige borrelpraat. En last but not least: een groep mensen met een Bourgondische inslag. 

Je kunt kiezen uit de volgende niveaus en klassen:

  • Relax-tour: voor als je helemaal geen competitie wilt. Dit is de eenvoudigste versie van de BCT Trophy. Je volgt een eenvoudige bolpijl-rit zonder kaartleesfragmenten of wedstrijdelement. 
  • Toerklasse: je maakt kennis met kaartleestrajecten en bereikt toch relaxed en eenvoudig de bestemming. Je kunt ook kiezen voor een beetje competitie. De winnende equipe gaat met een beker naar huis.
  • Sportklasse: tijdens spannende kaartleestrajecten ben je gefocust op het klassement, misschien val je wel in de prijzen! Tussen de trajecten krijg je alle gelegenheid om de omgeving te leren kennen.
  • Oldtimer en Youngtimer klasse: we spreken van een oldtimer wanneer de bolide 25 jaar of ouder is. Of je nu in een oldtimer of een youngtimer rijdt, je kunt uit alle klasses kiezen!

BCT Trophy 2019 

Beste Trophy-rijders,

Dank voor jullie deelname! Wij hebben een super-weekend gehad, en we hopen jullie ook! Onderstaand vind je de uitslagen en controlekaarten.

Trek alvast maar de agenda, want de volgende editie is op 18 & 19 april 2020. Tot dan!

Het BCT-bestuur

 

Startlijst 2019

Uitslag 2019

Uitleg dag 1

Uitleg dag 2

 

Controlekaart 1 Sport 

Controlekaart 2 Sport

Controlekaart 3 Sport

Controlekaart 4 Sport

 

Controlekaart 1 Toer

Controlekaart 2 Toer

Controlekaart 3 Toer

Controlekaart 4 Toer

Foto's 2019!

 

Hoofdsponsor

2017, 2018 én 2019!

GRIP