BCT-Trophy

BCT is de afkorting van Bartje Classic Toer. Ooit begonnen (de 1e rit was in 2003) als een tourrit voor klassieke auto's. Tegenwoordig kan er ook worden deelgenomen met bijzondere auto's, cabrio's en youngtimers. 

De BCT-Trophy heeft alles in zich om boliderijders een heerlijk weekend te bezorgen. Elk jaar vinden we weer nieuwe, sfeervolle bestemmingen. Uiteraard bereiken we die via de mooiste routes en de goed berijdbare, 'groene' wegen. Een goed hotel, Happy Hour (met gezellige borrelpraat) en een prima diner (buffet). En, last but not least: met een groep vrolijke mensen gekenmerkt door een Bourgondische inslag.

In voorgaande jaren boden we een keuze uit ritten in verschillende categorieën. Dit jaar organiseren we één type rit die er op is gericht u zo veel mogelijk te laten genieten. Niet alleen de chauffeur krijgt de mogelijkheid van het prachtige Nederlandse landschap te genieten. Om ook de navigator deze gelegenheid te bieden, zetten we dit jaar een route uit die eenvoudig te rijden is, zonder wedstrijdelement. Dat wordt een weekend lekker relaxed toeren!