BCT-Trophy

BCT is de afkorting van Bartje Classic Toer. Ooit begonnen (de 1e rit was in 2002) als een toerrit voor klassieke auto's. Tegenwoordig kan er ook worden deelgenomen met bijzondere auto's, cabrio's en youngtimers.  

De BCT-Trophy heeft alles in zich om petrolheads een heerlijk weekend te bezorgen. Wisselende bestemmingen in binnen- en buitenland. Uiteraard via de mooiste routes en uitdagende stuurmanswegen. Goed hotel, Happy Hour, uitleg over de route, gezellig en prima diner (buffet) en natuurlijk gezellige borrelpraat. En last but not least: een groep mensen met een Bourgondische inslag. 

Je kunt kiezen uit de volgende niveaus en klassen:

  • Relax-tour: voor als je helemaal geen competitie wilt. Dit is de eenvoudigste versie van de BCT Trophy. Je volgt een eenvoudige bolpijl-rit zonder kaartleesfragmenten of wedstrijdelement. 
  • Toerklasse: je maakt kennis met kaartleestrajecten en bereikt toch relaxed en eenvoudig de bestemming. Je kunt ook kiezen voor een beetje competitie. De winnende equipe gaat met een beker naar huis.
  • Sportklasse: tijdens spannende kaartleestrajecten ben je gefocust op het klassement, misschien val je wel in de prijzen! Tussen de trajecten krijg je alle gelegenheid om de omgeving te leren kennen.
  • Oldtimer en Youngtimer klasse: we spreken van een oldtimer wanneer de bolide 25 jaar of ouder is. Of je nu in een oldtimer of een youngtimer rijdt, je kunt uit alle klasses kiezen!

 

BCT TROPHY 

23 & 24 april 2022

Binnenkort meer!!